Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: пресслужба КМДА

Автобуси, отримані як гуманітарну допомогу від Deutsche Bahn, не випускають на маршрути через відключення електрики, заявляє КМДА у відповідь на запит Великого Києва.

«Під час оголошення повітряних тривог та стабілізаційних відключень електроенергії сервісні центри, що проводять реєстрацію транспортних засобів, зупиняють свою роботу. Тому процес реєстрації транспортних засобів затримується», — пояснює речниця Катерина Баранова.

У Харкові ж автобуси від партнерів переоформили за кілька днів та відразу випустили на маршрути.

Київ отримав від Німеччини 25 автобусів наприкінці літа. Масштабні атаки росіян на енергетичні об’єкти тривають з середини жовтня. При цьому місто почало заміняти електротранспорт на автобуси через відсутність електрики.

Схожа ситуація була з 11 автобусами, подарованими Литвою: їх п’ять місяців не випускали на маршрути.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button