Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23610 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Один з класів у середній школі с.Бузова. Ілюстративне фото: О. Скотнікова

Канадське місто Піктон зібрало 102 тисячі канадських доларів, щоб відбудувати школу в Київській області та закупити медичні засоби. Про це повідомила пані посол України в Канаді Юлія Ковалів.

За словами Ковалів, це вже друга велика фандрейзингова кампанія, яку провели в Піктоні. Містечко розташоване за 160 кілометрів від Торонто. У ньому проживає 4700 людей.

Від початку повномасштабного вторгнення Канада запровадила санкції проти більш ніж 1400 фізичних та юридичних осіб із РФ та Білорусі. Канада надала Україні артилерію та безпілотники, профінансувала супутникову розвідку, на рік скасувала всі мита на українські товари, а також надала кредит на пільгових умовах. У червні до держбюджету України надійшов один мільярд канадських доларів кредиту, а у липні стало відомо, що країна надасть додаткові 450 млн канадських доларів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button