Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Наталія Гордіюк

На минулому тижні росіяни серйозно пошкодили один з ключових об’єктів Укренерго, що вплинуло на живлення низки областей, ситуація у яких, поки що, залишається складною. Про це повідомляє енергетична компанія.

Зокрема, йдеться про Київ, Київську, Чернігівську, Черкаську, Житомирську, Сумську, Харківську, Полтавську та Донецьку області. Там продовжують застосовувати планові й аварійні відключення.

У компанії пояснюють, що київський та харківський енерговузол – це великі регіони споживання електроенергії, куди передається електроенергія з тих регіонів, де вона наразі виробляється. Але мережа у цих областях зазнала дуже важких пошкоджень і вона поступово відновлюється.

Отже, планові відключення ще певний час будуть впроваджуватися, зокрема у вказаних областях та у Києві, поки Укренерго буде відновлювати можливість передачі електроенергії з інших регіонів.

Раніше у ДТЕК повідомляли, що чим холоднішою буде погода, тим тривалішими можуть стати відключення електроенергії в Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button