Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото з відкритих джерел

У Херсоні запустили п’ять публічних Wi-Fi точок, які також працюють з використанням терміналів Starlink. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

На цих локаціях мешканці міста можуть вийти на зв’язок, дізнатись останні новини, а також зарядити свої портативні пристрої від генераторів. П’ять точок було розгорнуто протягом однієї доби. Ними вже встигли скористатись тисячі херсонців.

Найближчим часом планується суттєво збільшити кількість таких місць. Наразі у звільнений Херсон прямують ще 210 терміналів Starlink, за допомогою яких планується відновлювати зв’язок. Протягом двох тижнів буде організовано ще 60 публічних точок з інтернетом по всій Херсонській області. Крім того, частина терміналів призначена для передачі пожежним частинам, лікарням, поліції та екстреним службам.

11 листопада у Головному управлінні розвідки повідомили, що Херсон повертається під контроль України. Перші базові станції мобільних операторів у Херсоні через відсутність світла працюють на генераторах та терміналах Starlink.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button