Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: t.me/starukhofficial

У ніч проти 23 листопада російська армія обстріляла ракетами пологове відділення у Вільнянську Запорізької області, повідомляє голова обласної адміністрації Олександр Старух.

Внаслідок обстрілу загинуло немовля, народжене два дні тому.

Фото: t.me/starukhofficial

Обласне ДСНС повідомляє, що під час обстрілу у відділенні були лише породілля з дитиною та лікар. Лікаря дістали з-під завалів, матір евакуювали з другого поверху за допомогою драбини.

Скриншот з відео ДСНС

За попередньою інформацією під завалами більше нікого немає.

Скриншот з відео ДСНС
Фото: Кирило Тимошенко

Також напередодні росіяни відкрили вогонь по колоні цивільних автомобілів біля села Кам’янське Запорізької області. Люди евакуювалися у Запоріжя, але через негоду застрягли в багнюці на ґрунтовій дорозі. Рятувальники намагалися відбуксувати автомобілі, як почався обстріл.

Людей перевели в укриття, а рятувальники продовжували відбуксовувати автівки під обстрілами. Ніхто не постраждав. Зрештою вдалося витягти з багна 14 автомобілів, і 49 людей, серед яких були діти й, зокрема, двомісячне немовля, продовжили рух.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button