Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Тетяна Фальчук, Вечірній Київ

На місці падіння уламків російської ракети в парку Шевченка висадили каштани, повідомляє Вечірній Київ.

Після обстрілу 10 жовтня біля дитячого майданчика залишилася вирва діаметром 12 метрів і завглибшки три метри. Київзеленбуд визнав знищеними шість каштанів і березу, й іще п’ять каштанів — пошкодженими.

Наслідки влучання російської ракети. Фото: Київзеленбуд.

Комунальники зрізали зламані дерева. Натомість висадили, як видно з фотографій, невеликі кількарічні саджанці. Гроші на них дала компанія, що розробляє ігри.

«Це хороші здорові саджанці. За рік каштан дає приріст крони 50-80 сантиметрів, тому за два-три роки матимемо затінок на дитячому майданчику. Ці дерева садимо із закритою кореневою системою, у ґрунт, який підготували у нашому господарстві», — запевняє директор КП УЗН Шевченківського району Віталій Цимбалюк.

Фото: Тетяна Фальчук, Вечірній Київ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button