Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Київ та низка європейських міст уклали спільну декларацію про об’єднання зусиль для забезпечення швидкої та стабільної відбудови зруйнованих російськими атаками територій столичного регіону. Про це повідомляє КМДА.

Київ, Брюссель, Париж, Рим, Гельсінкі, Познань, Подгориця, Берлін, Ліон, Рига, Сараєво та Вільнюс домовились про взаємну підтримку у кризових ситуаціях і допомогу гуманітарного та технічного характеру. Також міста підтвердили посилення економічних, культурних та суспільних відносин у майбутніх проєктах.

Приєднатись до спільної декларації можуть також інші міста.

Крім того, Київ і Брюссель погодили також співпрацю у сферах розвитку міст, а саме в питаннях інвестицій, діджиталізації та економічній сфері. Київ та Дублін підписали угоду про побратимство, з Гельсінкі було підписано меморандум про взаєморозуміння, а з Сараєво – угоду про встановлення дружніх відносин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button