Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ігор Губайдулін, unsplash

Литовська залізнична група Lietuvos geležinkeliai та три найбільших міста наступного року продовжать пропонувати безкоштовні транспортні послуги біженцям з України. Про це пише Delfi.

У компанії, що надає послуги пасажирських залізничних перевезень LTG Link, повідомили, що наразі ініціативою можуть скористатися всі українські біженці.

Щоб скористатися послугою, треба надати підтверджувальні документи – паспорт або посвідчення особи (свідоцтво про народження для дітей) та реєстраційну картку, видану Департаментом міграції.

У Вільнюсі до кінця року діяла можливість для українців безоплатно користуватися громадським транспортом. На засіданні ради цього тижня її було продовжено до 2024 року. Також до міськради Каунаса внесли пропозицію дозволити українцям користуватися 99-відсотковою транспортною пільгою. У проєкті передбачено, що річний квиток із такою знижкою видаватимуть за умови пред’явлення реєстраційної картки, виданої Департаментом міграції, або дійсної посвідки на проживання, виданої 2023 року в Литві з гуманітарних причин.

З початку війни Росії в Україні в лютому до Литви прибуло 71,5 тисячі біженців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button