Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Serhiy Ristenko

У Києві через дефіцит електроенергії ухвалили рішення щодо припинення роботи наземного електротранспорту – трамваїв та тролейбусів. На всіх маршрутах наземного електротранспорту відтепер курсують автобуси, повідомив мер Віталій Кличко.

Щоб забезпечити перевезення киян на маршрутах, де їздили трамваї і тролейбуси, випустили 222 автобуси. Це додаткових 38 автобусних маршрутів на заміну тролейбусам та 17 – на заміну трамваїв, пояснив міський голова.

Загалом сьогодні на 126 автобусних маршрутах міста працюють 440 автобусів. Це весь рухомий склад автобусів, що є в автопарках «Київпастрансу». Крім того, на 98 маршрутах працюють 846 приватних маршруток.

Метро продовжить роботу. Наразі відкриті 50 станцій із 52. Дві станції – Гідропарк і Дніпро – тимчасово закриті.

20 грудня у Києві відновили роботу дві станції метро – Майдан Незалежності та Хрещатик, які були зачинені з початку повномасштабного вторгнення РФ у лютому.

Вчора директор Yasno Сергій Коваленко заявив, що ситуація з подачею електроенергії у Києві не покращується. За його словами, у столиці серйозна проблема із генерацією електроенергії, оскільки знищено близько 60% усіх трансформаторів.

Наразі столиця відчуває дефіцит електроенергії на понад 50%, повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button