Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Укрзалізниця

На кільцевій електричці Києва зараз діє оплата проїзду транспортною карткою, банківською карткою та телефонами, повідомляє Укрзалізниця.

Систему запустили у тестовому режимі на 17 станціях: «Протасів Яр», «Київ-Деміївський», «Лівий Берег», «Лівобережна», «Київ-Дніпровський», «Русанівка», «Троєщина», «Троєщина-2», «Почайна», «Зеніт», «Рубежівський», «Святошин», «Борщагівка», «Київ-Волинський», «Караваєві дачі», «Сирець» та «Вишгородська».

Вартість проїзду в міській електричці відрізняється від вартості проїзду в іншому громадському транспорті Києва. Квиток коштує 15 гривень.

З транспортною картою також можливо сплатити проїзд за інших пасажирів. Для цього достатньо повторно прикласти картку до валідатора — кошти будуть списані одразу.

Для перевірки оплати необхідно прикласти транспортну карту до електронного пристрою, що поступово з’являться в усіх касирів найближчими тижнями.

Читайте також: У Києві обговорюють нові назви станцій київської електрички. Які зараз варіанти?

Крім того, купити квиток на електричку можна в чат-ботах Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button