Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Viktor Nikolaienko/unsplash

Влада Києва розглядає можливість частково поновити рух трамваїв. Про це «Укрінформу» повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За словами Поворозника, влада міста веде дискусію, щоби уможливити поновлення роботи частини трамваїв, але рішення будуть приймати після консультації з фахівцями з електрики. Він додав, що особливо відчули відсутність роботи трамваїв мешканці житлового масиву Борщагівка, для яких цей вид транспорту фактично виконував функцію метро.

Водночас кияни скаржаться владі на брак автобусів на маршрутах. Жителі міста реєструють петиції з вимогою відновити рух електричного транспорту, зокрема, від станції «Почайна» до «Нивок», від вулиці Туполєва на житловий масив Виноградар, маршрути трамваїв №1 та №3 тощо.

Наприкінці грудня у Києві через дефіцит електроенергії ухвалили рішення щодо припинення роботи наземного електротранспорту – трамваїв та тролейбусів. На всіх маршрутах наземного електротранспорту курсують лише автобуси.

Загалом на 126 автобусних маршрутах міста працюють 440 автобусів. У КМДА кажуть, що це весь рухомий склад автобусів, що є в автопарках «Київпастрансу». Планується, що тролейбуси та трамваї вийдуть у рейси, коли в Україні повністю відновлять електропостачання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button