Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23620 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Pere Jurado / Unsplash

Від першого лютого на території Каталонії буде заборонено входити до громадського транспорту з електросамокатами, моноколесами та іншим легким персональним транспортом, повідомляє El Periódico.

Заборона діятиме протягом шести місяців, до першого серпня. Її вирішили запровадили після того, як у листопаді минулого року електросамокат загорівся в електричці. Тоді ніхто серйозно не постраждав, але вибух і пожежа були доволі сильними, й дим швидко заповнив вагон.

Тож протягом пів року муніципальні фахівці разом із пожежниками та операторами прокату електросамокатів досліджуватимуть, чи безпечно провозити ЛПТ в метро, автобусах і поїздах.

Доки це питання не буде врегульовано, порушників штрафуватимуть на 200 євро. Заборона поширюється і на власні транспортні засоби, і на прокатні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button