Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/kilderov

Художник із Нової Каховки Максим Кільдеров розмалював дудлами фасад свого будинку у Вінниці, повідомляє Vinbazar.

Кільдеров прожив 55 днів в окупованому місті й переїхав до Вінниці, орендував будинок на вулиці Келецькій і облаштував студію.

За освітою він кухар-кондитер, але не любить готувати. Малює з 2018 року. Позаторік він допомагав розмальовувати фестивальний ГогольTRAIN, який курсував до 30-річниці Незалежності України. А минулого літа прикрасив дудлами один із вагонів Потяга до Перемоги. Робота була присвячена окупованій Херсонщині.

Фото: facebook.com/cfm.md

Вінницький будинок і паркан навколо нього розмалював з дозволу господаря Андрія. Тому дуже подобається результат: «Я не проти, якщо він буде далі малювати, ще є гараж, дах». Одна з кімнат всередині також у візерунках. Робота зайняла приблизно 50 годин.

Фото: facebook.com/kilderov

Нещодавно стало вірусним відео британського художника Сема Кокса (Mr.Doodle), який два роки розписав дудлами свій будинок. Кільдеров запевняє, що дізнався про проєкт британця вже після того, як почав у червні роботу над будинком у Вінниці. Але самого художника знає й переписувався з ним до війни.

Скриншот з відео instagram.com/mrdoodle

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button