Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Firmbee.com

Google запрошує на навчальну програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані» з можливістю безкоштовної сертифікації. В офіційному блозі йдеться, що компанія прагне допомогти українцям та надає можливість отримати знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями в межах програми, яка була представлена у вересні минулого року.

Google оголошує про набір учасників на другий потік з фокусом на машинне навчання (Machine Learning) та роботу з даними. Учасники програми матимуть можливість отримати безкоштовні ваучери на складання іспиту, щоб отримати міжнародну сертифікацію Google Cloud, а також інші призи.

До кінця 2023 року Google планує навчити до 10 тисяч українців, як працювати з хмарними технологіями щоб сприяти цифровій трансформації України та розширити можливості працевлаштування для ІТ-фахівців та спеціалістів суміжних спеціальностей.

Інформаційними партнерами програми стали Міністерство цифрової трансформації України та національний проєкт Дія.Цифрова освіта.

Програма «Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані» створена в Україні для:

  • ІТ-фахівців та розробників, які хочуть розвивати свої навички та кар’єру у сфері хмарних технологій.
  • Студентів ІТ-сфери, які потребують навичок роботи з Google Cloud для працевлаштування.
  • Нетехнічних фахівців, які працюють з даними (економістів, фінансистів, бізнес аналітиків, продуктових менеджерів, проєктних менеджерів, маркетологів тощо).
  • Для ефективного навчання рекомендується володіти хоча б базовим рівнем англійської мови.

Що отримають учасники програми:

  • 60 днів безкоштовного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost – ідеального місця для навчання Google Cloud.
  • Практичний досвід світового рівня, здобувши бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges). Бейджі навичок підтверджують наявність у спеціалістів знань та практичного досвіду роботи у хмарі, що допоможе у розвитку кар’єри у сфері хмарних технологій.
  • Індивідуальні напрями навчання, у тому числі з фокусом на ML і даних. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн курси за запитом та практичне навчання.
  • Нагороди за три і більше отриманих бейджів навичок.
  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок отриманих протягом перших двох потоків програми.
  • Зустрічі із фахівцями з хмарних технологій щодо підготовки до міжнародної сертифікації Google Cloud та кар’єрними консультантами.

Реєстрація на другий потік за посиланням. Навчання розпочнеться першого лютого 2023 року. Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом із інформацією про вебінари та сесії питань та відповідей з експертами з хмарних технологій.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button