Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото ілюстративне

Начальниці Управління освіти Голосіївської районної держадміністрації повідомили підозру за фактом привласнення бюджетних коштів та службового підроблення. Про це повідомляє столична прокуратура.

Згідно з даними слідства, Управління освіти за результатами тендерної процедури уклало з підприємством договори на закупівлю генераторів, щоб забезпечити електроенергією укриття 17 навчальних закладів Голосіївського району з очікуваною вартістю понад 3,7 млн гривень.

Посадовці забезпечили перемогу в тендері підприємцю, який запропонував ціни значно вище ринкових, що призвело до безпідставного перерахування бюджетних коштів на суму понад 1,3 млн гривень.

Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації очолює Галина Полторак. 

Хмарочос писав, що у Києві минулого року майже 80% закупівель на постачання генераторів проводили без аукціонів. Як результат, третина всіх витрачених бюджетних грошей пішла на рахунки ТОВ «Епіцентр К», що належить депутату Верховної Ради Олександру Герезі та екссекретарці Київради Галині Герезі. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button