Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Nicolas J Leclercq

У Великій Британії представили план, згідно з яким, у майбутньому кожне домогосподарство буде знаходитися в межах 15-ти хвилин ходьби до зеленої зони або водойми. Про це пише The Guardian.

План включає зобов’язання відновити 500 тисяч гектарів середовища проживання диких тварин і 644 кілометри річки. Таких результатів планують досягти, створивши 25 нових або розширивши вже наявні національні природні заповідники. Також планують посадити три тисячі гектарів нових лісів уздовж річок Англії.  

Водночас екологи та землевласники вимагають від уряду гарантій щодо довгострокового бюджету, а також чітких та своєчасних вказівок щодо реалізації плану. Новий документ критикують за відсутність деталей про те, як досягти зобов’язання, щоб кожен будинок знаходився в межах 15-ти хвилин від зелених насаджень. Наразі 2,8 мільйона людей у ​​Великій Британії живуть на відстані більше ніж десять хвилин від зеленої зони.

Раніше «Хмарочос» писав, що в об’єднаних англійських містах Брайтоні та Гоуві запровадили нову архітектурну норму, яка зобов’язує будувати нові будинки зі спеціальними блоками, де зможуть селитися бджоли.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button