Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash/Harry Gillen

Згідно з нещодавнім дослідженням WFH Research, у великих містах працівники завдяки віддаленій роботі щорічно витрачають на тисячі доларів менше, ніж до пандемії коронавірусу, пише Smartcitiesdive.

Водночас міста Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Вашингтон втрачають понад чотири тисячі доларів на рік на одного працівника в місті через менші споживчі витрати на харчування, розваги та покупки, показало опитування. Згідно з аналізом Bloomberg , Нью-Йорк щорічно втрачає понад 12 мільярдів доларів через віддалену роботу.

За даними WFH Research, у середньому у січні американці 27% часу працювали з дому, що є найнижчим рівнем з початку пандемії.

У Вашингтоні, Атланті та Фініксі спостерігалося найбільше знищення кількості людей, які працюють на підприємствах, причому кількість робочих днів у кожному місті скоротилася більш ніж на третину. Наймані працівники нефізичної праці частіше працюють вдома, ніж працівники інших сфер діяльності, показало опитування.

Бостон, Денвер, Міннеаполіс, Нью-Йорк, Сан-Франциско та інші міста США намагаються оживити райони в центрі, щоб компенсувати втрачений бізнес. У той час деякі міста заохочують працівників приватного сектору повернутися до офісів або зобов’язують державних службовців працювати повний робочий день, інші прагнуть перетворити спорожнілі офісні приміщення на житлові будинки. Читайте наш матеріал: У світі все частіше перетворюють офіси на житло. Які переваги та недоліки такої модернізації?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button