Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: prozorro.sale

Фонд гарантування вкладів продає майно банку «Січ», який перебуває у стані ліквідації. На аукціон виставили приміщення та майно колишнього ресторану «Щекавиця» на Костянтинівській вулиці.

Аукціон з продажу майна ресторану «Щекавиця» пройде першого березня 2023 року. Ціна для аукціону стартує від 6,8 млн гривень. Все приладдя, яке використовувалося у ресторані, також продається у рамках лоту.

У ресторані є 13 залів та літня тераса. Всього в закладі можуть одночасно розміститися до 100 осіб.

У серпні 2022 року Національний банк визнав банк «Січ» неплатоспроможним через несплату відсотків за користування кредитами рефінансування за липень 2022 року. У заяві також йшлося, що діяльність банку характеризувалася неякісною системою корпоративного управління, неефективною бізнес-моделлю, здійсненням ризикових операцій, що підтверджується збитковою діяльністю та негативною динамікою нормативів капіталу фінустанови.

КМДА планувала викупити збанкрутілий банк «Січ», щоб створити муніципальну фінустанову. На його основі київські чиновники планували створити муніципальний банк.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button