Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Громадська організація U-Cycle 25-26 березня проведе дводенний тренінг з велосипедного активізму – Bike Camp 2023. Місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам.

Безпека руху і стала мобільність мають стати важливими координатами під час відбудови України, бо врахування умов для руху велосипедом перетворить наші вулиці та дороги на безпечне і комфортне середовище.

На тренінгу навчатимуть:

  • як співпрацювати з органами місцевого самоврядування і які є інструменти впливу;
  • як побудувати ефективну комунікацію з місцевою владою;
  • де українським містам і громадам брати гроші на розвиток велоінфраструктури;
  • як формується місцевий бюджет;
  • як збирати дані та подавати запити про публічну інформацію;
  • які є практики розвитку велоспільнот і як мобілізовувати людей;
  • як і для чого робити підрахунок велосипедистів;
  • як подавати точкові рішення безпекової інфраструктури на Громадський бюджет;
  • якими є велодружнє законодавство і нормативка в Україні та як вони можуть допомагати розвитку велосипедної інфраструктури.

У програмі Bike Camp 2023 передбачено екскурсію, велоаудит і нетворкінг. За результатами учасники та учасниці тренінгу з різних регіонів України мають сформувати і надіслати листи-пропозиції до місцевого бюджету своєї громади.

Умови участі

Відібраним учасникам та учасницям покривають витрати на транспорт, проживання, програму тренінгу та харчування. Відбір відбудеться на основі поданих заявок, попереднього досвіду громадської діяльності/волонтерства та мотивації.

Подати заявку на участь у Bike Camp 2023 можна до 12 березня, неділя, 24:00.

Bike Camp 2023 проходить у межах проєкту «Голос громади і вплив на реформи», що впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу.  Його наповнення є виключно відповідальністю U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») та не обов’язково відображає точку зору Європейського Союзу та Нідерландського Гельсінського комітету.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button