Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23541 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Місто не планує ліквідовувати пішохідну зону біля Бессарабської площі — наразі обговорюють ефективнішу схему дорожнього руху, заявляє КМДА.

«Зараз, в умовах воєнного стану, обмежено рух транспортних засобів вулицею Грушевського та на низці прилеглих вулиць поблизу державних установ. Тож транспортний потік автівок, які рухаються з бульвару Тараса Шевченка та вулиці Хрещатик у напрямку вулиці Басейної та бульвару Лесі Українки, суттєво збільшився», — пояснює директор Дептрансу Руслан Кандибор.

Тиждень тому на сторінці ініціативи Пасажири Києва з’явилася інформація, що пішохідну зону біля Бессарабського ринку готуються ліквідувати.

Сьогодні Економічна правда опублікувала матеріал про бізнес-імперію Вагіфа Алієва, яка, зокрема, включає Mandarin Plaza, БЦ Домінант і Арена сіті у Бессарабському кварталі. Створення пішохідної зони у 2021 році не сподобалося бізнесмену.

«Я вклав десятки мільйонів доларів у підземний паркінг під “Ареною”, а він стоїть порожній, бо відвідувачі не можуть туди заїхати», — нарікає Алієв.

Він показав журналістам телефонне листування — там міський голова Віталій Кличко надіслав номер Кандибора. За словами Алієва, він порозумівся з чиновником.

Директор Центру організації дорожнього руху розповів «Хмарочосу», що зараз виникла проблема виїзду з вулиці Скоропадського на Бесейну в ліву сторону до бульвару Лесі Українки. Тому хочуть перерозподілити потоки транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button