Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Буча після звільнення від окупантів у квітні. Фото: watchersdotmedia

У Бучі жителі багатоквартирних житлових будинків, які постраждали від військових дій, можуть отримати до 7,2 мільйона гривень. Про це повідомив мер Анатолій Федорук.

Витрати фінансує програма «ВідновиДІМ» від фонду Енергоефективності. Учасниками можуть стати лише ОСББ. Гранти стовідсоткові, програму фінансує Європейський Союз. 70% коштів надаватимуть одразу.

Фінансування за програмою надається виключно на витрати, пов’язані з виконанням таких видів робіт:

  • заміна або ремонт пошкоджених світлопрозорих огороджувальних конструкцій (віконних блоків або/та блоків балконних дверей, зовнішніх дверей);
  • ремонт пошкоджень фасадів будівлі;
  • ремонт пошкоджень покриття будівлі;
  • ремонт пошкодженого обладнання дахових котелень та інженерних мереж.

Для того, щоб взяти участь в програмі, потрібно звернутися з заявою до Бучанської міської ради.

У січні за допомогою програми відновили перші будинки у місті Ірпінь.

Програми діє на території Житомирської, Київської, Сумської та Чернігівської областей. З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Цей матеріал створено Хмарочосом за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст матеріалу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button