Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Олександр Мордерер/Mordererstudio

Інклюзивна київська пекарня Good Bread from Good People представила фотопроєкт «Сій хліб і квіти всупереч напастям».

Головними героями зйомки стали люди з ментальною інвалідністю, які там працюють.

«Рік ми живемо у суцільній темряві. Ми змушені прийняти невідворотність війни і біль несправедливих втрат. Але в пітьмі з’являється надія. Бо там, де є надія – там сила. Наша сила – сіяти хліб і квіти. Всупереч темряві і болі, щоб давати надію на світло тим, хто поруч. Ми даємо людям з інвалідністю надію, що вони зможуть відчути власну силу і навіть допомагати іншим. Ми даємо надію людям, яким потрібен хліб, що вони не залишаться наодинці. Ця зйомка – ствердження того, що світло в нас», – говорять автори проєкту.

У рамках проєкту пекарня також почала збір на безкоштовні паски до Великодня для військових та цивільних на прифронтових територіях.

Пекарня Good Bread from Good People відкрилася у 2017 році на Березняках як соціальний проєкт.

Дев’ятого березня 2022 року команда повернулась в пекарню. Перші 170 хлібин вони спекли для поліції, військових та людей в укриттях. Зараз вони печуть по 2 тисяч хлібин щоденно, відправляють і відвозять близько 5 тисяч хлібин щотижня у Харків та деокуповані території області. За рік команда випекла 300 тисяч хлібин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button