Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Офіс генерального прокурора

Внаслідок нічної атаки дронами у Ржищеві неподалік від Києва було зруйновано два гуртожитки та корпус ліцею. Є загиблі, також можливо є люди під завалами.

Фото: Офіс генерального прокурора

У повітряному просторі навколо Києва виявили вісім російських безпілотників Shahed, повідомляє голова КМВА Сергій Попко. Генштаб повідомляє, що загалом росіяни запустили 21 дрон, 16 з яких збили. Пуски відбувалися з Брянської області.

Фото: Офіс генерального прокурора

Під час атаки було зруйновано верхні поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків у Ржищеві та триповерховий корпус професійного ліцею. Почалася пожежа, яку вдалося загасити до сьомої ранку.

Фото: ДСНС

За даними ДСНС, станом на сьому ранку відомо про трьох загиблих. Рятувальники вважають, що під завалами перебувають ще чотири людини.

Генпрокуратура повідомляє про сімох постраждалих, серед яких одинадцятирічна дитина. Також уточнюють, що серед загиблих був водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик.

Фото: ДСНС

За словами начальника поліції області Андрія Нєбитова, перші вибухи пролунали близько третьої ночі, далі послідувала ще низка.

Поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Понад 20 постраждалих доправили до лікарні, за його даними.

Джерело: ДСНС
Фото: ДСНС

Вибухи також чули на Житомирщині та Хмельницькому. На Житомирщині пошкоджено об’єкт інфраструктури, постраждалих немає. Як повідомило «Хмарочосу» джерело у ДСНС, йдеться про недіючий нафтопереробний завод. Також було збито безпілотника в селі Іванівка Коростенського району, уламками пошкоджено три приватні будинки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button