Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда «Книжкового Арсеналу» оголосила дату та програму проведення 11 фестивалю. Він відбудеться 22-25 червня у лівому крилі першого поверху Старого арсеналу.

Цьогорічний захід включатиме програмну частину фестивалю та книжковий ярмарок. Водночас організація останнього з огляду на безпекову ситуацію відрізнятиметься. Зокрема, продаватимуть книжки на фестивалі не окремі видавництва, а локальні столичні книгарні:

  • «Сенс» представить секцію «Нонфікшн»;
  • «Книжковий Лев» представить секцію «Художня література»;
  • «Закапелок» представить секції «Дитяча література», «Комікси та графічні романи».
  • Оператором секції «Арткнига» стане Довженко-Центр як партнер Мистецького арсеналу.

Крім вищезазначених секцій, особливу увагу буде приділено «Воєнній літературі». На фестивалі представлять книги, створені ветеранами війни, учасниками бойових дій, членами їхніх сімей, видані після 2014 року. Також відвідувачів чекають 50 добірних подій у межах фокус-теми, основної літературної програми, програми для дітей та підлітків, перформативні, професійні події відбуватимуться на трьох сценах.

«Такий формат Книжкового Арсеналу дозволить видавцям взяти участь у фестивалі в якості бажаних гостей, скористатися можливістю зосередитись на зустрічах та обміні досвідом з колегами, нетворкінгу та професійних внутрішньо-цехових дискусія», — коментує цьогорічні зміни директорка фестивалю Юлія Козловець.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button