Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/PlayAirlines

Новий ісландський лоукостер Play пропонує дешеві квитки на авіарейси з Європи до Північної Америки, повідомляє avianews.com.

Зокрема, квитки на рейси з Варшави з пересадкою в Рейк’явіку, базі авіакомпанії, до Нью-Йорка, Бостона, Вашингтона і Торонто можна купити менш як за 400 євро в обидві сторони. Якщо купувати квиток в один бік, ціна починатиметься від 290 євро.

Варшава-Нью-Йорк-Варшава. Вгорі вказано загальну вартість разом зі зворотним квитком
Варшава-Бостон-Варшава

Базовий тариф включає перевезення лише невеликої особистої речі габаритами 42х32х25 сантиметрів і вагою до 10 кілограмів. За харчування на борту також потрібно платити: чай коштує три євро, сендвіч — дев’ять. 

Також слід враховувати, що час очікування на пересадці в аеропорту Рейк’явіка може складати 10-15 годин.

Загалом Play запускає маршрути до Північної Америки з 22 європейських міст.

Звідки взявся Play?

Стартап Play почав здійснювати рейси по Європі у червні минулого року. У лютому цього року авіакомпанія анонсувала трансатлантичні перельоти за низькими цінами. У парку компанії — літаки Airbus A320neo та A321neo, повідомляє CNBC.

Попередник Play — ісландська Wow Air збанкрутувала у 2019 році, запустивши маршрути до західного узбережжя США та Індії. Частина керівних менеджерів та екіпажів зараз працює у Play. Гендиректор Play Біргір Йонссон вважає, що нова компанія відрізняється від попередньої тим, що значно краще фінансується, в той час, як Wow Air фактично володіла одна людина.

Порівнюючи з Ryanair, Йонссон зауважує, що ірландський лоукостер оперує на коротших маршрутах, тож пасажири можуть змиритися з неможливістю відкинути крісло та випростати ноги. «Ми не настільки хардкорні», — зауважує керівник Play.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button