Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23584 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Edoardo Ceriani / Unsplash

Онлайн-платформа Find Refuge допомагає українцям, які через війну опинилися у складній ситуації, сконтактувати з волонтерами, готовими консультувати у тій чи іншій галузі. Її запустила українсько-британська IT-ініціатива Project Ukraine.

Зараз увагу сфокусували на українських біженцях і переселенцях, але з часом планують розширити діяльність, щоби звертатися до волонтерів могли шукачі допомоги з усього світу.

На Find Refuge можна надавати й отримувати фахові консультації з правових питань, поради щодо працевлаштування, житла, медицини, освіти тощо.

Для отримання допомоги достатньо зареєструватися на сайті Find Refuge та заповнити онлайн-форму. Далі запит потрапить до волонтера, який має достатню компетенцію для розв’язання цієї проблеми. Уся допомога — безкоштовна.

«У новому місці переселенці часто потребують консультативної допомоги, поради чи просто підтримки. При цьому досі не існувало централізованого майданчика, куди люди могли би звертатися для розв’язання своїх проблем, а волонтери у зручний для себе спосіб надавати допомогу тим, кому вона справді потрібна», — зауважує засновник Find Refuge Артур Корвін Пауеллс.

Стати волонтером на Find Refuge може кожен, хто має знання та досвід у певній сфері, а також час і можливість допомагати.

За місяць тестової роботи на платформі вже відповіли на запити понад пів тисячі українців. Зараз Find Refuge працює як вебсайт. У майбутньому планують створити застосунки для iOS та Android.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button