Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: gullivercenter.com

Міжнародний ритейлер одягу Inditex Group, до якого входять Zara, Bershka, Stradivarius, P&B, Massimo Dutti, щомісяця переглядає плани щодо повернення в Україну. Є імовірність, що компанія може відкрити торгові точки «у вікні» з серпня по листопад, пише Forbes.

За словами голови Української ради торгових центрів Максима Гаврюшина, українська команда Inditex щомісяця обговорює з центральним офісом можливість повернення в Україну. Якщо Inditex ухвалить рішення про відкриття, то підготовка може початися з липня і займе місяць, каже Гаврюшин. Тоді відкритися торгові точки можуть «у вікні» з серпня по листопад, вважає він.

У центральному офісі Inditex не розповіли щодо конкретних планів відновлення роботи в Україні. «Безпека наших співробітників та їхніх сімей залишається пріоритетом, – йдеться у відповіді пресслужби ритейлера. – Inditex продовжує розробляти спеціальний план підтримки своїх співробітників та магазинів».

Читайте також: Zara йде з магазину на Хрещатику. Ось чому

Іспанський ритейлер міг відновити діяльність в Україні вже навесні. «Були очікування, що Inditex може повернутися у березні–квітні 2023 року», – розповідає консультант на ринку комерційних обʼєктів. «Всередині компанії є люди, які вважають, що з точки зору безпеки в Україні все ще не дуже добре», – додає джерело Forbes.

Іспанський ритейл-гігант, якому належать популярні бренди Zara, Bershka, Stradivarius, P&B, Massimo Dutti, зупинив свою роботу в Україні з початком повномасштабної війни. До 24 лютого 2022 року в Inditex працювали 65 магазинів у восьми містах України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button