Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
HAY Boutique Hotel and SPA, YOD Group

21 квітня американська Hospitality Design Awards оголосила фіналістів премії, серед яких три проєкти українських компаній — YOD Group та balbek bureau.

Загалом журі відібрало 95 проєктів закладів гостинності у 23 категоріях: дизайн готелів, ресторанів, візуальна айдентика тощо. Більшість із цих проєктів — із США, а також Китаю, Мексики, Канади і Таїланду. Європейських закладів порівняно мало, немає африканських і південноамериканських.

Terra — YOD Group

Terra, YOD Group

Ресторан Terra від YOD Group змагається у номінації «елітарний ресторан» (Upscale Restaurant). Це заклад у комплексі Emily Resort, розташованому під Львовом.

Terra, YOD Group

Інтер’єр визначають масивні колони з цеглин зеленого скла. У колоні з найбільшим діаметром заховано винну кімнату — пляшки в ній розміщені на полицях по периметру, а піднятися до найбільш рідкісних колекційних вин можна гвинтовими сходами. Стіну вглибині зали декорували омідненими скляними пластинами з відтисками локальних трав.

Terra, YOD Group

HAY Boutique Hotel and SPA — YOD Group

HAY Boutique Hotel and SPA, YOD Group

Ще один проєкт YOD Group — HAY Boutique Hotel and SPA by Edem Family в Буковелі змагається за перемогу в номінації «елітарний готель» (Upscale Hotel).

HAY Boutique Hotel and SPA, YOD Group

Концепція готелю виросла із захоплення карпатськими травами. З вікон кожного номеру відкривається вид на гірські схили. Структура будівлі нагадує скелю з каскадами рослин. Фасад, тераси та балкони прикрашають місцеві дерева, трави, суниця, ожина.

HAY Boutique Hotel and SPA, YOD Group

MOVA — balbek bureau

MOVA, balbek bureau

Дизайн дніпровської броварні MOVA, розроблений balbek bureau, номінували у категорії «універсальний ресторан» (Casual Restaurant).

MOVA, balbek bureau

MOVA розташовано в одній із промзон Дніпра, в будівлі колишньої фабрики, реконструйованій бюро АрхОбраз. У просторі функціонують ресторан, броварня та офіс MOVA brewing co. Гості закладу можуть спостерігати за роботою цеху крізь скляну перегородку. На великій відкрита території проводять ярмарки та фестивалі.

MOVA, balbek bureau

Переможців Hospitality Design Awards оголосять шостого червня на церемонії в Нью-Йорку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button