Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ресторан Terra у Винниках під Львовом, дизайн YOD Group. Фото: Yevhenii Avramenko

Британський журнал Dezeen оприлюднив довгий список цьогорічного корнкурсу Dezeen Awards. До нього увійшли майже 900 проєктів у категоріях «архітектура», «інтер’єри», «дизайн», «студії» та «медіа».

Серед 90 членів журі Dezeen Awards — українці Слава Балбек і Сергій Махно.

У номінації нова дизайнерська студія року згадано Svitanok, яка займається різноманітними проєктами, від прикрас до освітлення, меблів і дизайну інтер’єрів. Її засновник — Артем Захарченко-Галицький. Також сайт компанії потрапив до номінації вебсайти. Третій проєкт Svitanok, Shody — Grain of Life, можна знайти в номінації візуалізація року.

Проєкт Супрематичної квартири від Svitanok фігурує у списку малі інтер’єри.

Ще один проєкт Svitanok — модульні полиці Gate Shelves — потрапив до номінації дизайн меблів.

У номінації сталий інтер’єр — київський Fresh Black Roastery and Bar, спроєктований Loft Buro. Він розташовується у просторі Рейтарська Circle.

Два проєкти компанії Expolight номінували в категорії архітектурне освітлення: штучний струмок на вулиці Південній у Дніпрі та синагога в Бабиному яру в Києві.

Читайте докладніше: У Дніпрі запустили штучний струмок на новій пішохідній вулиці

У номінації дизайн одягу присутній проєкт Uni 6-Way Transforming Piece бренду Dzhus. Дві пари штанів трансформуються в худі, мінісукню або лонгслів.

Два проєкти YOD Group фігурують у номінації інтер’єр ресторану та бару: кафе Dot Coffee Station 1 у Києві та ресторан Terra у Винниках під Львовом.

Dot Coffee Station 1. Фото: Andrey Bezuglov

Дизайн київської квартири за проєктом Mirzoyan Nastya Bureau — Grogol Apartment — у номінації малі інтер’єри.

Фото: Yevhenii Avramenko

Короткий список оприлюднять у вересні, а переможців оголосять у листопаді.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button