Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ДСНС

Вранці 25 квітня російська армія обстріляла центр Куп’янська. Зокрема, ракета С-300 влучила у будівлю Краєзнавчого музею, повідомив голова Харківської області Олег Синєгубов.

Фото: ДСНС

Станом на зараз рятувальники завершили розбирати завали — дістали тіла двох загиблих працівниць міської військової адміністрації. Десятеро людей постраждали, з них чотирьом знадобилася шпиталізація.

Фото: Олександра Новосел / Cуспільне Харків

Краєзнавчий музей слугував центром видачі гуманітарної допомоги.

«Удар стався близько 9:00. Було два влучання, один — у землю. Інший — у будівлю музею, де на той час були співробітники міської адміністрації, — позповів Суспільному очільник РВА Андрій Канашевич. — У будівлях напроти повилітали вікна. Це соцзахист, служба у справах дітей тощо. Це цивільне місце, де багато людей. На щастя, тут сьогодні не було видачі гуманітарної допомоги, не було людей на зупинці».

Синєгубов наголосив, що поруч із будівлею музею, куди влучила ракета, немає жодних військових об’єктів. Він вважає, що росіяни б’ють по цивільних об’єктах, щоб деморалізувати населення.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, Куп’янськ перебував під російською окупацією з кінця лютого минулого року до 10 вересня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button