Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Уламок дрона в Одесі, 4 березня

Вночі четвертого травня Росія здійснила нову повітряну атаку Києва та Одеси. Росіяни застосували до 24 ударних дронів Shahed-136/131, із яких сили оборони збили 18.

Уламки дрона у Києві

У столиці протиповітряна оборона збила всі безпілотники, повідомляє КМДА. Однак уламки впали в Шевченківському, Печерському та Подільському районах — навколо приблизно 10 будинків. Пошкоджені припарковані автомобілі та дорожнє покриття. Інформації щодо постраждалих не надходило, повідомляє КМВА.

Уламки дрона у Києві

«Вночі та зранку патрульні отримували чисельні повідомлення про падіння уламків. Прибувши, інспектори, забезпечували охорону місця події та викликали на місце слідчих й вибухотехників», — звітує Патрульна поліція Києва.

У КМВА зауважують, що такої щільної інтенсивності ударів наше місто не відчувало від початку цього року — це вже третя повітряна атака за чотири дні травня.

На Одесу прямували 15 ударних безпілотників, із яких протиповітряна оборона знищила 12. Решта три вдарили по гуртожитках одного з навчальних закладів. Пожежу загасили, постраждалих немає.

На дронах, які атакували Одесу, були написи «За Кремль, за Москву» — напередодні росіяни заявили, що Україна атакувала двома дронами Кремль.

Уламок дрона в Одесі, 4 березня

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button