Клопотенко розробив обіди тривалого зберігання. Борщ — з грушею замість капусти
Бограч, борщ і куліш тривалого зберігання є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Бограч, борщ і куліш тривалого зберігання є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 2 днів. За цей час ми опублікували 26739 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Співвласники ресторану «100 років тому вперед» Інна Поперешнюк і Євген Клопотенко розробили обіди тривалого зберігання, які є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Команда проєкту робила акцент на традиційних українських стравах і локальних продуктах. В асортименті є такі страви:
Страви пакують у п’ятишарові реторт-пакети. Додавати води не потрібно, лише розігріти, зануривши пакет в окріп на 5-8 хвилин.
Зберігається така страва протягом року. Коштує 95-140 гривень.
Продуцію продають як у роздріб, так і великими партіями.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті