Клопотенко розробив обіди тривалого зберігання. Борщ — з грушею замість капусти
Бограч, борщ і куліш тривалого зберігання є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Бограч, борщ і куліш тривалого зберігання є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 50 днів. За цей час ми опублікували 27082 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Співвласники ресторану «100 років тому вперед» Інна Поперешнюк і Євген Клопотенко розробили обіди тривалого зберігання, які є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Команда проєкту робила акцент на традиційних українських стравах і локальних продуктах. В асортименті є такі страви:
Страви пакують у п’ятишарові реторт-пакети. Додавати води не потрібно, лише розігріти, зануривши пакет в окріп на 5-8 хвилин.
Зберігається така страва протягом року. Коштує 95-140 гривень.
Продуцію продають як у роздріб, так і великими партіями.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті