Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 50 днів. За цей час ми опублікували 27082 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Співвласники ресторану «100 років тому вперед» Інна Поперешнюк і Євген Клопотенко розробили обіди тривалого зберігання, які є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.

Команда проєкту робила акцент на традиційних українських стравах і локальних продуктах. В асортименті є такі страви:

  • Куліш. Каша з пшона зі свининою і сезонними овочами
  • Шпундра. Свинина, тушкована з овочами і буряковим квасом
  • Борщ з копченою грушею і свининою, може бути без м’яса. У складі немає традиційної капусти
  • Пшениця з куркою. Страва, подібна до плова, з морквою та цибулею
  • Бограч з яловичиною
  • Гречана каша з грибами на овочевому бульйоні, з обсмаженими грибами (веганська страва)

Страви пакують у п’ятишарові реторт-пакети. Додавати води не потрібно, лише розігріти, зануривши пакет в окріп на 5-8 хвилин.

Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Зберігається така страва протягом року. Коштує 95-140 гривень.

Продуцію продають як у роздріб, так і великими партіями.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button