Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Thomas Park / Unsplash

Освітня фундація GoGlobal запустила безкоштовні мовні клуби для дітей. Заняття проводять іноземні волонтери з різних куточків світу. Вони спілкуються з дітьми виключно англійською та знайомлять зі своєю культурою, географією, історією, кухнею, традиціями.

Так, учні разом із волонтерами вже готували традиційний швейцарський шоколад, слухали індійську музику, досліджували історію інків, танцювали сальсу, дізнавались про українські спільноти у різних країнах.

Зараз до розмовних клубів долучилися 35 добровольців із Марокко, Алжиру, Індії, Мексики, Бразилії, Саудівської Аравії, США, Великої Британії, країн Євросоюзу — загалом з 21 країни. Багато хто з них працює з українськими дітьми ще з 2015 року.

«Головна мета усієї роботи GoGlobal — допомогти новому поколінню молодих українців реалізувати свій потенціал, надати їм необхідні інструменти, навички та soft-skills для того, щоб вони могли відновлювати Україну, як цього хочуть. Англійська мова — один з найзатребуваніших інструментів, її ми промотуємо з самого початку нашої роботи», — зазначає директорка GoGlobal Тетяна Коврига.

Перша хвиля розмовних клубів охопила 1200 дітей та підлітків з усієї України. У проєкті задіяно 88 шкіл і 90 вчителів.

Друга хвиля GoGlobal Speaking Club почнеться зовсім скоро. Дати та деталі розміщатимуть на сторінках у соцмережах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button