Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: twitter.com/GreenPipe88

У Львові комунальники спиляли одне дерево та гілки, де були гнізда з пташенятами. Про це розповів містянин Олексій в Твітері. Інцидент стався дев’ятого травня.

За його словами, на землі біля спиляних гілок лежало два гнізда: одне вороняче, інше припутня (лісовий голуб). Олексій зазначив, що перед обрізкою комунальники зняли їх з дерев.

Гнізда помітила Наталія, яка виявилася орнітологинею, та займається саме покинутими або пораненими птахами. Жінка забрала пташенят: вигодує та відпустить, коли настане час.

«Цим птахам пощастило, бо поруч опинилась Наталя. Вона сказала що забере їх, вигодує, а потім відпустить. Але що робити з іншими птахами враховуючи те, скільки по всій Україні відбувається варварських обрізань або вирубки дерев?», – пише Олексій.

За словами комунальників, вони планували пересадити пташенят на інше дерево, але, як стверджує орнітологиня, в цьому випадку батьки їх не знайдуть або з’їдять інші птахи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button