Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/Prolya

Компанія Uber планує відновити сервіс Shuttle, повідомив в інтерв’ю Інтерфакс-Україна керівник міжнародних зв’язків Uber Метью Девлін.

Перевезення на мікроавтобусах Uber Shuttle діяли в Києві два з половиною роки, доки проєкт не закрили у 2021-му.

Девлін наголошує, що єдиною причиною зупинки Uber Shuttle була пандемія COVID-19. Тож тепер, після її завершення, компанія хотіла би перезапустити цей продукт.

«Shuttle потрібні на сталих маршрутах, які використовують багато людей і, як правило, ці маршрути сполучають роботу і дім. COVID-19 і карантинні обмеження, які його супроводжували, змінили умови, багато людей перестали відвідувати офіси. І це було справжнім викликом для проєкту», — пояснює представник Uber.

У перші дні після початку російського вторгнення мікроавтобуси Uber Shuttle використовували для перевезення українців через польський кордон. За словами Девліна, цими шатлами компанія перевезла безкоштовно десятки тисяч пасажирів.

Сервіс виклику автомобіля Uber загалом призупиняв роботу після початку повномасштабної війни, та невдовзі повернувся.

Як стверджував громадський рух «Чесно», бізнес-схема Uber Shuttle дозволяла здійснювати регулярні пасажирські перевезення — фактично працювати як маршрутки, — не маючи ліцензії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button