Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23552 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: «Київавтодор»

У Києві на восьми перехрестях облаштували кільцеві розв’язки. Серед них чотири уже з розміткою, ще на чотирьох – виконано основні роботи й лишилось нанести розмітку, повідомляє «Київавтодор».

Зокрема, на перетині вулиць Володимира Жаботинського, Януша Корчака та Голди Меїр, на перехресті вулиці Кіото з виїздом на шляхопровід через Броварський проспект, провулок Новопечерський.

У процесі роботи ще на семи об’єктах: перехрестя вулиць Бориса Гмирі та Михайла Гришка, перехрестя вулиць Івана Микитенка та Ірини Бекешкіної, перехрестя вулиць Марка Вовчка та Вербової, перехрестя вулиці Світлицького та провулку Межового, ріг вулиць Уманської та Генерала Генадія Воробйова.

Комунальники додали, що цього року дорожники планують облаштувати близько 40 кільцевих розв’язок у всіх районах столиці. Завдяки таким розв’язкам впорядковується рух на складних перехрестях й підвищується безпека транспортного руху.

Хмарочос писав, що у квітні у Києві почали облаштовувати кільцеві розв’язки на перехрестях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button