У Києві відкривається перший ресторан-ринок «Річка» від «Чорноморки»
На відміну від «Чорноморки», «Річка» спеціалізуватиметься на річковій рибі, зокрема на карасях.
На відміну від «Чорноморки», «Річка» спеціалізуватиметься на річковій рибі, зокрема на карасях.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Біля парку Слави в Києві, на вулиці Лаврській, 6, відкриється ресторан-ринок «Річка» від мережі «Чорноморка».
На відкритті, яке відбудеться о 18:00 у п’ятницю другого червня, гратиме фолк-гурт Щука-Риба. У меню будуть равлики у верщковому соусі та карасі у сметані.
У ресторанах «Чорноморка» акцент роблять на морських продуктах. Особливістю мережі був власний вилов у Чорному морі, але після російського вторгнення та окупації низки південних територій виникли труднощі.
Натомість «Річка» спеціалізуватиметься на річковій рибі, зокрема на карасях, сомах і коропах. Компанія отримала квоти на вилов у Дністровському лимані. Свіжу рибу та раків привозитимуть щодня. Рибу продаватимуть за оптовими цінами, нижчими ніж на ринку. На місці в ресторані рибу запікатимуть і смажитимуть.
Крім річкової риби в меню буде птиця, повідомили PostEat представники закладу. Також купуватимуть інші продукти від локальних виробників: молочні продукти, масло, овочі, фрукти, спеції тощо.
Планується відкриття 20 таких закладів по всій Україні. На фінальній стадії перебуває друга «Річка» у Львові.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті