Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Школа Марії Покрови

Львівську спеціальну школу Марії Покрови звинуватили у булінгу щодо дитини з особливими потребами. Галина Амеліна заявила, що їхню родину не повідомили про святкування останнього дзвоника, а також раніше не запрошували на інші заходи.

«Сьогодні у львівській школі Марії Покрови, якою керує священнослужитель греко-католицької єпархії отець Мостовий, відбулось свято останнього дзвоника. Усі діти, батьки  педагоги святкують і радіють, залучені у концерт, прийшли у нарядних вишиванках… Але є одна дитина, для якої немає місця у загальній радості. Мій син. Моя дитина, яку не повідомили про святкування. Не запросили і не чекали. Коли ми приїхали, нам, м’яко кажучи, були не раді», – написала жінка.

За її словами, з початку року її сина не запросили на жодне свято, екскурсію, виступ чи концерт. Амеліна вважає, що адміністрація закладу хоче, щоб вона «забрала дитину зі школи».

У свою чергу у спеціальній школі Марії Покрови заявили, що жінку попередили про дату закінчення навчального року заздалегідь. Крім того, дату і час проведення свята останнього дзвоника анонсували на дошці оголошень, а її син брав участь у репетиції напередодні. Водночас багато батьків стали на захист школи та її викладачів. Вони звинуватили Амеліну в наклепі, заявивши, що подібна ситуація відбувається не вперше.

У коментарі виданню «Tvoemisto.tv» директор департаменту освіти та науки Львівської ОВА Олег Паска повідомив, що факт ймовірного булінгу у школі перевірить комісія і оприлюднить результати найближчим часом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button