Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Humberto Arellano / Unsplash

У Києві запустили сайт єКуточок, де можна знайти тимчасову перетримку для домашніх чи безпритульних тварин, а також послуги вигулу тощо. Платформу створили фахівці комунальної «Міської лікарні ветеринарної медицини».

«До нас часто звертаються кияни із запитом на тимчасову перетримку. Це і волонтери, що знаходять тварин на вулиці, опікуни безпритульних тварин, а також  власники домашніх улюбленців, які не мають, де залишити їх на кілька днів, вирушаючи у справах чи у відпустку», — зазначає очільниця КП Наталя Мазур.

Читайте також: Чи етично тримати вдома собак та котів? Якщо так, як покращити їхнє життя і позбавити стресу?

Вона вважає, що сервіс може бути також корисним для тих людей, які хочуть зрозуміти, чи готові вони завести домашню тварину, взявши кота чи собаку на перетримку на кілька днів.

На сайті можуть реєструватися як шукачі, так і надавачі послуг — не лише окремі особи, але й ветеринарні клініки, притулки, громадські організації. Можна шукати і пропонувати послуги перетримки, вигулу, догляду, годування, дресирування, фотозйомки, ветеринарного супроводу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button