Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
«Інститут просторового розвитку»

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив реалізацію проєкту реконструкції вулиці Миколайчука. У бюджеті на 2023 рік на цей проєкт виділили 21 мільйон гривень, пише Zaxid.net.

Реконструкцію проводитимуть на ділянці від вулиці Полтв’яної до перетину вулиць Проектованої з Миколайчука-проектованою. Проєкт, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачає влаштування трамвайної лінії та розворотним кільцем, забезпеченням безбар’єрного доступу до Національного реабілітаційного центру «Незламні», облаштування смуг для руху громадського транспорту та транспорту екстрених служб і велоінфраструктури по всій довжині реконструйованої ділянки. На оновлених зупинках громадського транспорту облаштують місця для відстою та відпочинку водіїв.

Для реалізації проєкту місцева влада має викупити низку нерухомості, що підпадає знесенню, та приватних земельних ділянок, через які пролягатиме майбутня вулиця. У міському бюджеті на 2023 рік міськрада передбачила 21 млн гривень. Міськрада домовляється про співфінансування цього проєкту від європейських фінструктур.

У травні минулого року у Львові на архітектурному конкурсі обрали проєкт реконструкції вулиці Миколайчука. Візуалізації оприлюднив переможець – підприємство «Інститут просторового розвитку». Першу ділянку вул. Миколайчука – від вулиці Пилипа Орлика до в’їзду на Голосківський цвинтар – відремонтували у 2019 році. Після ремонту на вулиці планували запустити тролейбус із автономним ходом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button