Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьомого червня у дворику школи №62 у Львові відкрили майданчик для учнів початкових класів.

Реконструкція занедбаного дворика тривала три місяці. Оскільки доступу будівельної техніки до внутрішнього простору не було, всі роботи виконувались майже вручну.

Фото до реновації

Заразом відремонтували фасад першого поверху, облаштували стічну каналізацію та гідроізоляцію.

Фото після реновації

Реновацію ініціювали власники готелю «Леополіс», сім’я Хартвалл із Фінляндії. Гроші пожертвували понад 30 фінських компаній та фізичних осіб. Головними партнерами ініціативи виступили компанії Reima та Lappset. Вартість проєкту склала 65 тисяч євро. Зі шкільного фонду профінансували лише заміну дверей і фарбування вікон.

Цей же проєкт Joy of Play передбачає створення дитячого майданчика в одному з публічних просторів Києва. Місце поки що обговорюється.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button