Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Малій Галереї Мистецького арсеналу 22 червня відкриється виставка «(про)мови» — спільний проєкт української зін-спільноти та художниці Марії Матяшової, в якому проявляється варіативність мови.

Виставка триватиме з 22 по 25 червня в Малій Галереї Мистецького арсеналу, за адресою: вулиця Лаврська, 10. Години роботи: 12:00 – 20:00. Вхід вільний.

«У коловерті насильства й руйнування війни важливим стає все: буденні речі та ритуали; слова підтримки, промовлені до друзів і незнайомців, мова, якою говориш. Усі ці прості речі набувають особливої цінності, формують нас, фіксують невідворотні зміни у сприйнятті світу і новий тип уваги до нього. У просторі виставки мова постає самоцінною, сповненою краси та водночас виняткової вразливості», – розповідають організатори.

Виставку створено в партнерстві з ГО «Спільнота Мистецького арсеналу» в межах реалізації проєкту за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button