Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото

Повітряні сили ЗСУ знищили 32 із 35 ударних «Шахедів», які росіяни запустили по Україні вночі 20 червня. Ворог атакував, зокрема, Київ та Львів.

Сили і засоби української ППО в повітряному просторі навколо Києва виявили і знищили майже два десятка ворожих безпілотників, інформує Київська міська військова адміністрація.

У КМВА зауважують, це була друга атака іранськими дронами по Києву з початку місяця і перша за останні 18 днів. Дрони заходили на столицю хвилями, курсами із різних напрямків. Повітряна тривога тривала понад три години. Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило.

Уламки збитих дронів впали на Київську область та пошкодили кілька приватних будинків, повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко. Жертв та постраждалих немає.

У результаті нічної атаки росіян по Львову зафіксовано три влучання в об’єкт критичної інфраструктури, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. Місто близько п’ятій години ранку атакували ворожі безпілотники типу «Шахед». За словами Козицького, росіяни тричі поцілили у критично важливий об’єкт. У результаті пошкоджене перекриття між поверхами, вибиті вікна. Жертв чи постраждалих немає.

Козицький додав, що за час тривоги отримав низку скарг від жителів області через укриття. Крім того, через нічну атаку змінити маршрути громадського транспорту. Зокрема, трамвайні маршрути 3 і 9 скоротили до Академії мистецтв, а трамвайний маршрут №4 їде через вулицю Городоцьку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button