Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Darya Tryfanava

Львів став першим містом в Україні, в якому підготували локальний огляд про досягнення цілей сталого розвитку (Voluntary Local Review) та долучився до переліку 33 міст світу, які декларують свій внесок у їхнє виконання.

Огляд містить результати аналізу тенденцій розвитку Львівської громади до початку повномасштабного вторгнення РФ та після за 17 цілями, які охоплюють усі сфери життя: здоров’я, освіту, екологію, економічний розвиток тощо. Огляд надає бачення напрямів подальшого розвитку Львова навіть в умовах війни та після перемоги. Так, наприклад, завдяки сталій підтримці галузі охорони здоров’я, місто має кращі показники, аніж в середньому по Україні щодо зменшення дитячої смертності, зниження рівня захворюваності на ВІЛ-інфекцію та туберкульоз, а також зменшення смертності від цереброваскулярних хвороб.

Мер Львова Андрій Садовий зазначив, місто планує досягнути визначених цілей до 2030 року.

У 2015 році країни-члени ООН визначили 17 цілей сталого розвитку, які мають на меті забезпечити гідне життя людини у безпечному та екологічному світі. Цілі сталого розвитку універсальні для всіх країн світу, і кожна держава світу зобов’язується їх виконувати. Реалізація є можливим за умови консолідації всіх складових суспільства: влади, приватного сектору та громадянського суспільства.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button