Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: Ігор Луценко

Київщина отримає вікна на мільйон доларів для встановлення в пошкоджених будівлях. Таку допомогу регіону надасть міжнародна організація Global Empowerment Mission у партнерстві з Фондом Говарда Баффетта.

Відповідний меморандум про співпрацю підписали засновник GEM Майк Каппоні та очільник КОВА Руслан Кравченко. Завдяки програмі вже було замінено понад 11 тисяч склопакетів у будинках Полтави, Запоріжжя, Бучі, Ірпеня, Миколаєва, Харкова та Умані. Програма також включає заміну вікон у школах, садках та лікарнях.

Щоб надати фонду актуальні дані, для мешканців громади створили відповідну форму. Планується довстановлення вікон по всій Ірпінській громаді, де дана заміна ще не проводилась, поянив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Загалом на заміну вікон в Ірпінській громаді виділили 85 мільйонів гривень. Роботи планують закінчити за два-три місяці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button