Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/zuck

Компанія Meta шостого липня запускає застосунок Threads, що виглядає як альтернатива Twitter, повідомляє The Guardian.

Threads прив’язаний до Instagram, користувачі можуть логінитися під тими ж іменами та стежити за тими ж акаунтами, що й в інстаграмі. Інтерфейс Threads при цьому нагадує твіттер.

У 2019 компанія Марка Цукерберга запускала продукт під брендом Threads — це був месенджер для молоді, який невдовзі закинули, зберігши торговельну марку.

Торік Ілон Маск купив і очолив Twitter, звільнивши значну частину штату працівників і експериментуючи зі спірними оновленнями. Останніми днями Маск обмежив кількість переглядів твітів незареєстрованими користувачами. Водночас чимало користувачів не могли бачити дописи навіть до ліміту, а довший час стрічка взагалі не завантажувалася.

Люди почали переходити з твіттера на інші подібні платформи, такі як BlueSky — соцмережу, створену звільненими працівниками Twitter. BlueSky навіть довелося призупинити реєстрацію нових акаунтів через великий наплив новачків. Наразі додатися до неї можна лише за запрошенням.

Керівник відділу продуктів Meta Кріс Кокс заявив, що існує попит на альтернативу Twitter, яка б «керувалася з розумом».

Ілон Маск і Марк Цукерберг обмінювалися твітами про можливий поєдинок один із одним. Бій може відбутися у римському Колізеї.

Цукерберг, очевидно, у кращій фізичній формі: останнім часом він захоплюється бразильським джиу-джицу. Він відомий тим, що серйозно ставиться до своїх хобі: у минулому він практикував поїдання м’яса лише тих тварин, яких сам убив з лука. Є й різниця у віці: Маску 52 роки, Цукербергу — 39.

Фото: facebook.com/zuck

Водночас Маск має масивніше тіло: 1,87 метра висоти та 85 кілограмів ваги. Цукерберг, для порівняння важить 70 кілограмів при 1,71 метра.

«Цук тренувався, у той час, як Маск у твіттері зізнався, що його вправи обмежуються підкиданням своїх дітей у повітря, — розмірковує Елена Кречі, журналістка та чемпіонка з тайського боксу. — Але Маск значно більший, він може просто лягти зверху: або пан, або пропав».

Насправді це і є бойова тактика Маска: в одному з твітів він повідомив: «У мене є цей класний прийом, який я називаю “Тюлень”, я просто лягаю на супеника і нічого не роблю».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button