Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Управління освіти Дніпровської РДА у грудні замовило 26 портативних рацій на понад один мільйон гривень. За даними тендеру, мова йде про пристрої фірми Kenwood.

За словами військовослужбовця Олега Симороза, таких рацій не було у нього під час проходження служби «на нулі». Управління освіти замовило вісім рацій Kenwood NX-3300E вартістю 29 740 грн за одиницю, вісім Kenwood NX – 54 225 грн, десять Kenwood NX-5300E2 UHF – 50 680.

«Щоб ви розуміли, у мене на передку не було таких рацій… Убогі Boafeng, або в кращому випадку старенькі Motorola чи Hytera. Але наші чиновники звикли до красивого життя тому вирішили взяти Kenwood NX-5300E2 незрозуміло під які такі потреби», – написав Симороз.

Тендер виграв єдиний учасник – Дорошенко Олександр Георгійович. Він є підписантом компанії «Сервісний центр Кенвуд» в Одесі.

Раніше Управління освіти Дніпровської РДА замовило на мільйони гривень барабани для психологічного розвантаження дітей в укриттях, сковорідки та кухонні комбайни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button