Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Наслідки падіння уламків у Дарницькому районі

Київ третю ніч поспіль атакували російські дрони Shahed, заходили з різних напрямків. Протиповітряна оборона знищила біля десятка безпілотників, повідомляє КМВА.

Загальна кількість збитих силами ППО ракет і дронів, запущених Росією по Україні

Сили ППО за ніч збили усі 20 ударних дронів, а також  дві крилаті ракети «Калібр». Усі безпілотники збили переважно на Київщині. Також росіяни запустили балістичну ракету «Іскандер» — наслідки уточнюють

Уламки впали у Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах.

Наслідки падіння уламків у Дарницькому районі

На останньому поверсі 25-поверхівки в Дарницькому районі осколкові поранення дістали 19-річна дівчина та 23-річний чоловік, їх шпиталізували. Суспільне уточнює, що чоловік і дівчина перебували в різних будинках.

Дарницький район. Фото: КМВА

У Шевченківському районі, повідомляють ДСНС і КМДА, загорівся балкон п’ятого поверху 16-поверхівки. Двоє людей отруїлися димом, від шпиталізації вони відмовилися.

Міський голова Віталій Кличко також повідомив про загиблого внаслідок пожежі у Подільському районі, однак цей випадок не пов’язаний з атакою дронів — пожежа була побутовою.

Натомість в обласній адміністрації повідомляють, що в області ані влучань, ані пошкоджень власлідок падіння уламків не зафіксовано.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button