Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мешканці прилеглих будинків отримають пільги на паркування у майбутньому паркінгу на вулиці Прирічній на Оболоні. Таке рішення ухвалила Київрада.

Пільги діятимуть у вечірній та нічний час.

У КМДА заявляють, що територія біля багатоповерхівок на Прирічній хаотично запаркована, тому пільгове паркування у майбутньому паркінгу допоможе розв’язати цю проблему.

Ідея збудувати комунальний підземно-наземний паркінг на Прирічній непопулярна у місцевих мешканців. Ініціативні групи влаштовують акції проти цього будівництва та запускають петиції. До того ж, цю територію регулярно підтоплює, через що проєкт іронічно називають «аква-паркінгом». Натомість мешканці наполягають на створенні тут парку.

Міський голова Віталій Кличко, своєю чергою, наполягає на будівництві паркінга. Паркінг слугуватиме укриттям, наголошує мер. Однак за 150 метрів від спірної ділянки вже є бомбосховище на 300 місць, яке перебуває в незадовільному стані.

Коментарі:

    admin :

    Ці кондоми хочуть бахнути просто навпроти цього паркінгу 30поверховий новий жк. Цьому жк теж буде паркінг безкоштовним? Цікаво, що думають мешканці прирічної про перспективу такої свічки просто на набережній для якої і будується цей паркінг БЮДЖЕТНИМ коштом?

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button