Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Дніпровській набережній, 14 відкрили другий заклад Egersund Sushi та Lazy Kitchen. Там можна придбати суші, роли, боули та інші готові страви.

Компанія Egersund Seafood є одним з найбільших виробників риби в Норвегії та працює з 1921 року, а перша поставка риби в Україну відбулася 1996 року. Заводи холдингу розташовані по всій Норвегії, що дозволяє випускати широкий асортимент продукції, яка експортується в 35 країн світу.

У 2014 році компанія відкрили перший магазин. Влітку 2017 року вони здійснили першу поставку охолодженого норвезького лосося в Україну літаком.

«Ось як це відбувається, якщо, наприклад, лосось забивають у неділю: рибу глушать, калібрують, потрошать, укладають в термоконтейнери для авіаперевезень (замість льоду кладуть силіконові акумулятори холоду), зважують, маркують і відправляють в аеропорт, де завантажують у літак. І через 48 годин, пройшовши пересадку в Європі і українську митницю, після контролю якості нашими фахівцями, свіжий норвезький лосось попадає на вітрини магазинів. Такий спосіб доставки – унікальний для українського ринку», – пояснюють в компанії.

Перший заклад Egersund Sushi розташований на Русанівській набережній, 4.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button