Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 302 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Дніпровській набережній, 14 відкрили другий заклад Egersund Sushi та Lazy Kitchen. Там можна придбати суші, роли, боули та інші готові страви.

Компанія Egersund Seafood є одним з найбільших виробників риби в Норвегії та працює з 1921 року, а перша поставка риби в Україну відбулася 1996 року. Заводи холдингу розташовані по всій Норвегії, що дозволяє випускати широкий асортимент продукції, яка експортується в 35 країн світу.

У 2014 році компанія відкрили перший магазин. Влітку 2017 року вони здійснили першу поставку охолодженого норвезького лосося в Україну літаком.

«Ось як це відбувається, якщо, наприклад, лосось забивають у неділю: рибу глушать, калібрують, потрошать, укладають в термоконтейнери для авіаперевезень (замість льоду кладуть силіконові акумулятори холоду), зважують, маркують і відправляють в аеропорт, де завантажують у літак. І через 48 годин, пройшовши пересадку в Європі і українську митницю, після контролю якості нашими фахівцями, свіжий норвезький лосось попадає на вітрини магазинів. Такий спосіб доставки – унікальний для українського ринку», – пояснюють в компанії.

Перший заклад Egersund Sushi розташований на Русанівській набережній, 4.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button